By 16 augustus 2023 News, News, Nieuwsberichten, Turks News Comments Off

TendR Yachts is aanwezig op Hiswa te Water 2023

Ook dit jaar is TendR Yachts weer present op de Hiswa te Water editie 2023. Dit jaar staan we met 4 van onze bekende modellen maar in een ander jasje! Benieuwd naar de speciale uitvoeringen en diverse mogelijkheden met onze TendR modellen? Kom dan van 30 augustus tot en met 3 september langs op de Hiswa te Water in de Bataviahaven van Lelystad. Je kunt ons vinden op stand nummer C-10 bij het Suzuki Paviljoen.

Aanwezige modellen: TendR 20 – TendR 23 – TendR 660 – TendR 27 Cabin.

Wil je gebruik maken van een proefvaart of wil je een gerichte afspraak maken met 1 van onze adviseurs? Stuur ons dan van tevoren even een e-mail zodat we tijd voor je vrij kunnen maken, dit kan naar: info@tendryachts.com